Contact

Indiferent de ce ai nevoie, indiferent de planul tău, te rugăm să ne contactezi. Ne place să vorbim despre web.

Trimite-ne un mesaj

Întrebări frecvente

Nu ai găsit ceea ce cauți?

Ce face un web designer?

Designerii web planifică, creează și codifică pagini web și site-uri web – aceasta poate fi pentru un site web nou-nouț sau poate fi actualizarea unei pagini web existente. Un designer web este responsabil pentru crearea designului și aspectului unui site web sau pagini web și utilizează cod HTML împreună cu JavaScript și CSS pentru a crea o pagină web care este utilă și frumoasă pentru vizitatorul site-ului.

Reproiectați site-urile web existente?

Da facem! Suntem la fel de bucuroși să creăm un nou site web de la zero, deoarece urmează să reproiectăm un site web existent pentru a-l îmbunătăți și actualiza.

Ne puteți ajuta cu noul nostru site web după lansare?

Ne-ar plăcea – suntem la fel de dornici ca dvs. să facem site-ul un succes. Odată ce site-ul este pus în funcțiune, putem vorbi despre orice asistență continuă și ajutor de întreținere de care aveți nevoie, pentru a vă spori vizibilitatea motorului de căutare, pentru a vă îmbunătăți conversiile sau pentru a fi la curent cu orice completări de care aveți nevoie.

Pot să actualizez site-ul personal?

Da – site-ul web va include un Sistem de management al conținutului (CMS) care vă va permite să schimbați cuvintele și imaginile (conținutul) de pe site. Vă vom oferi toată instruirea și instrumentele de care aveți nevoie pentru a aduce modificări site-ului.