Termeni si Conditii

Bine ați venit pe website-ul meddeweb.ro.

A. TERMENI ȘI CONDIȚII GDPR

Condiții Generale pentru utilizarea website-ului meddeweb.ro.

B. ACCEPTAREA CONDIȚIILOR

Prin accesarea acestui website și/sau a oricărei pagini a acestuia sunteți de acord cu aceste condiții de utilizare. Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni și condiții de utilizare, nu accesați acest website.

C. DESCRIEREA SERVICIILOR

meddeweb.ro vă pune la dispoziție informațiile din acest site web în scop informativ general și nu garantează de exactitatea lor la un moment dat, deși se va încerca pe cât posibil ca la publicarea lor pe site toate informațiile să fie exacte.

Puteți alege dintr-o multitudine de servicii care includ creația de website-uri, creația de logo-uri și grafică, mentenanță a website-urilor, hosting, consultanță IT, marketing digital și multe altele. Scopul accesării și utilizării acestui website trebuie să fie informațional pentru a vă ajuta să vă alegeți serviciul sau serviciile de care aveți nevoie pentru dumneavoastră ca persoană fizică sau persoană juridică. meddeweb acționează că o agenție de webdesign și marketing digital și nu își asumă nicio responsabilitate pentru acuratețea informațiilor, a serviciilor sau produselor aflate pe website. Acestea se pot modifica fără notificări în prealabil.

D. INTRODUCERE

Prezențele Condiții Generale definesc condițiile de utilizare a site-ului https://www.meddeweb.ro/de către potențialii vizitatori sau clienți. Accesând și navigând pe acest site, acceptați termenii de utilizare descriși în continuare.

E. DREPTURILE ASUPRA CONȚINUTULUI WEBSITE-ULUI

Website-ul meddeweb.ro este în proprietatea S.C. It tech S.R.L. cu sediul în …………., înregistrată la Registrul Comerțului cu numărul …….., denumită în continuare meddeweb.

S.C. It tech S.R.L. (denumită în continuare meddeweb), nu va transfera titlul de proprietate asupra aplicațiilor software care însumează acest website.

Conținutul, design-ul , textele, bazele de date, fotografiile sunt proprietatea meddeweb sau după caz meddeweb are licența cumpărată pentru a folosi anumite materiale prezente pe acest website. Orice formă de proprietate intelectuală este în proprietatea meddeweb. Orice informație preluată din orice altă sursă va avea un acord cu proprietarul de drept și va fi menționată sursa preluării.

Toate informațiile, produsele sau aplicațiile conținute în acest website sunt proprietatea meddeweb, care își rezervă dreptul de a modifica conținutul și/sau structura site-ului în orice moment și fără nici o informare prealabilă.

Întregul conținut al website-ului https://www.meddeweb.ro/ este protejat prin legea drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. Toate drepturile referitoare la pagini, conținutul și prezentarea website-ului sunt deținute de meddeweb. Este interzisă copierea, modificarea, afișarea, distribuirea, transmiterea, publicarea, comercializarea, licențierea, crearea unor materiale derivate sau utilizarea conținutului site-ului în orice scop fără confirmarea scrisă din partea meddeweb.

Accesul și utilizarea paginii https://www.meddeweb.ro/ sunt gratuite și au scopul de a veni în ajutorul utilizatorilor pentru a găsi informațiile necesare în cel mai ușor și rapid mod posibil, conform cerințelor fiecăruia.

Informațiile prezente pe https://www.meddeweb.ro/ sunt de interes general și sunt puse la dispoziția utilizatorilor în mod gratuit. Prin termenul „utilizator” al acestei pagini se înțelege orice persoană fizică sau juridică care va accesa pagina. Puteți copia și tipări conținutul paginii https://www.meddeweb.ro/ pentru folosința dumneavoastră personală, fără intenții comerciale, însă cu o notificare scrisă în prealabil proprietarului website-ului. În orice alte situații, conținutul https://www.meddeweb.ro/ nu poate fi reprodus, modificat sau exploatat fără consimțământul explicit al reprezentanților https://www.meddeweb.ro/.

F. NEANGAJAREA RĂSPUNDERII

Conținutul informațiilor se referă la descrierea într-un anumit grad de detaliere a activităților, produselor și serviciilor meddeweb. meddeweb nu va acorda nici o garanție referitoare la:

– evitarea utilizării anevoioase sau întreruperii în utilizare a site-ului;
– neafectarea în sens negativ a altor sisteme prin utilizarea site-ului;
– inexistența pe site-ul pus la dispoziție a virușilor sau alte componente care ar putea dăuna utilizatorilor.

Astfel, meddeweb nu poate fi responsabilă pentru nici un fel de daune directe sau indirecte produse prin utilizarea site-ului său.
Toate informațiile prezentate pe site cu privire la produsele meddeweb, prețuri, informații, campanii și promoții de marketing, aspecte tehnice, sunt prezentate cu titlu informativ. Nimic din conținutul site-ului meddeweb nu poate constitui o ofertă fermă de a contracta și nu poate angaja răspunderea meddeweb în lipsa unor acorduri ulterioare.

Conținutul paginii web meddeweb, a informațiilor și a altor materiale prezentate de Comunitatea meddeweb nu reprezintă o consultație juridică în sensul Legii nr. 51/1995.

meddeweb nu face nicio declarație, promisiune sau garanție cu privire la exactitatea, exhaustivitatea sau caracterul adecvat al prezentului conținut, al îndrumărilor și a consultanței, nu își asumă nicio obligație de rezultat sau diligență față de nicio persoană, exclud în mod expres și neagă răspunderea pentru orice cost, pierdere sau daunele suferite ca urmare a utilizării conținutului.

G. OBIECTIVUL CONŢINUTULUI WEBSITE-ULUI

Obiectivul conținutului site-ului este de a transmite informații actualizate și exacte.

meddeweb nu poate garanta că prezențele pagini nu conțin erori, și asigură că va depune toate diligențele pentru realizarea unei informări corecte și remedierea eventualelor erori.

Orice persoană care dorește să-și procure unul din serviciile sau produsele prezentate în site este rugată să contacteze meddeweb prin unul din mijloacele afișate în pagina de Contact a site-ului, pentru a se informa atât asupra disponibilității serviciului sau produsului în cauză cât și asupra condițiilor contractuale, tarifelor și informațiilor tehnice sau de altă natură.

H. INFORMAŢII PERSONALE

Când prin intermediul prezentului website vă sunt solicitate informații, aceasta are ca scop identificarea dumneavoastră sau posibilitatea de a vă contacta. Acest lucru este cu atât mai necesar în cazul folosirii aplicațiilor disponibile pe site.

Natura informațiilor solicitate se referă în special la date personale (nume, adresă, numere de telefon), adresa de e-mail, modul în care sunt utilizate sau intenționează să fie utilizate produsele și/sau serviciile MINIM22 dar poate include și alte informații aflate în strânsă legătură cu utilizarea serviciilor și/sau produselor solicitate.

Cu scopul de a răspunde mai bine nevoilor și întrebărilor utilizatorilor site-ului, informațiile solicitate prin intermediul acestui site vor face obiectul unei stocări și prelucrări electronice.

I. LEGĂTURA CU ALTE WEBSITE-URI

Prezentul site poate conține legături sau trimiteri către alte site-uri considerate de meddeweb utile în legătură cu conținutul site-ului sau și care nu se află sub controlul sau îndrumarea sa. În cazul utilizării acestor legături sau trimiteri se vor aplica condițiile generale de utilizare corespunzătoare acelor site-uri.

meddeweb nu poate garanta/controla actualitatea/exactitatea informațiilor prezente pe site-urile unor terți, la care se face trimitere de pe site-ul său.

J. INFORMAȚIILE OFERITE PRIN INTERMEDIUL WEBSITE-ULUI

Orice persoană care vizitează site-ul meddeweb și care oferă date sau informații cu caracter personal prin intermediul acestui site își manifestă acordul în mod expres și neechivoc pentru următoarele: prelucrarea acestor date și informații personale de către meddeweb; transmiterii de materiale promoționale specifice operațiunilor de marketing direct; soluționarea de către meddeweb a cererilor, întrebărilor și reclamațiilor adresate (a se vedea pagina Contact din site); alte activități întreprinse de meddeweb și permise de lege, ce nu fac obiectul unei aprobări din partea destinatarului.

meddeweb va păstra confidențialitatea acestor informații.

Utilizarea în continuare a acestui site constituie acordul expres și neechivoc al dumneavoastră în conformitate cu prevederile legii 677/2001 și directivelor GDPR pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date.

Pentru orice nelămurire în legătură cu exercitarea drepturilor dumneavoastră referitoare la utilizarea site-ului și la protecția utilizării vă rugăm să ne contactați prin intermediul secțiunii Contact din site.

K. INTERZICEREA ACCESULUI

meddeweb își rezervă dreptul de a vă interzice oricând accesul pe website fără o notificare prealabilă.